Šviežios alyvuogės iš Viduržemio jūros regiono
Mūsų siūlomų aukščiausios kokybės alyvuogių asortimentą sudaro rinktinių rūšių alyvuogės iš Viduržemio jūros regiono. Tai įvairių skonių, spalvos, tekstūros ir dydžio alyvuogės , kurios savo regione turi tokius kokybės įvertinimus kaip DOC, AOC ir PDO jau ketvirtį amžiaus gaminamos BELAZU INGREDIENT www.belazu.com/.
Sakydami „ŠVIEŽIOS ALYVUOGĖS“ ‚ pažymime, kad alyvuogės yra nepasterizuotos. Tai reiškia , kad jos yra geresnės spalvos, tekstūros ir žinoma - skonio.
Galiojimo terminas ~ 6 mėn. (priklausomai nuo rūšies) laikant šaldytuve (+2 +6 ⁰C temperatūroje), atidarius suvartoti per 2 sav.
Mūsų siūlomų aukščiausios kokybės alyvuogių asortimentą sudaro rinktinių rūšių alyvuogės iš Viduržemio jūros regiono. Tai įvairių skonių, spalvos, tekstūros ir dydžio alyvuogės , kurios savo regione turi tokius kokybės įvertinimus kaip DOC, AOC ir PDO jau ketvirtį amžiaus gaminamos BELAZU INGREDIENT www.belazu.com/.
Sakydami „ŠVIEŽIOS ALYVUOGĖS“ ‚ pažymime, kad alyvuogės yra nepasterizuotos. Tai reiškia , kad jos yra geresnės spalvos, tekstūros ir žinoma - skonio.
Galiojimo terminas ~ 6 mėn. (priklausomai nuo rūšies) laikant šaldytuve (+2 +6 ⁰C temperatūroje), atidarius suvartoti per 2 sav.
Putpelių kiaušiniai
Patys auginame putpeles, kurias lesiname lesalais be GMO.
Putpelių kiaušinius galima valgyti žalius, virtus, keptus su lukštu arba be lukšto. Galima naudoti gaminant įvairius patiekalus: salotas, garnyrus, sumuštinius.
Prieš vartojant nuplaukite tekančiu vandeniu. Virkite ne ilgiau 2 min.
Patys auginame putpeles, kurias lesiname lesalais be GMO.
Putpelių kiaušinius galima valgyti žalius, virtus, keptus su lukštu arba be lukšto. Galima naudoti gaminant įvairius patiekalus: salotas, garnyrus, sumuštinius.
Prieš vartojant nuplaukite tekančiu vandeniu. Virkite ne ilgiau 2 min.